Over ons

Mirella! De Verhuurmakelaar

Over Mirella!

Mijn naam is Mirella Hocqué.

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) in Amsterdam met als afstudeerrichting Management, Economie en Recht (MER) en Bank en Verzekeringen (BV). Tevens heb ik de studie Vastgoed en Makelaardij gevolgd. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in diverse adviesfuncties in het bank- en verzekeringswezen en in de (zakelijke) vastgoed branche.

Begin 2019 ben ik gestart als zelfstandig gespecialiseerd verhuurmakelaar.  Ik onderscheid mij door een persoonlijke benadering, professionaliteit, servicegerichtheid, flexibiliteit en zeer goede kennis van zaken.

Ik denk graag en oplossingsgericht met u mee. En bied maatwerk bij uw wensen inzake verhuur en  beheer van uw vastgoed. U “ontzorgen” en een succesvolle bemiddeling tussen huurder en verhuurder staan bij Mirella! De Verhuurmakelaar hoog in het vaandel. Mijn uitgebreide relatie-netwerk kan u wellicht helpen uw vastgoed snel te verhuren.

Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor verhuur en/ of beheer van uw vastgoed neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

Neem gerust contact met ons op

Forgot Password