Huur

Een woning huren

Huren

Wij hebben op onze website diverse woningen staan, die voor korte of langere tijd te huur zijn. De woningen zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar.

Ons aanbod wisselt zeer regelmatig. Wij behartigen daarbij de belangen voor de verhuurder. Heeft u op onze website niet de woning kunnen vinden die u zoekt, dan kunnen wij uiteraard ook voor u actief zoeken naar een geschikte woning buiten ons “eigen bestand”. Dan behartigen wij úw belangen als aanhuurmakelaar.

Wij inventariseren dan in een persoonlijk gesprek, wat voor type woning u zoekt en op welke locatie. Tevens kunnen wij u informeren over de voorwaarden en condities, welke er verbonden zijn aan het huren van een huurwoning. Wat een acceptabele huurprijs is voor een woning. Informeer naar ons aantrekkelijk aanhuur tarief op basis van no cure no pay. Dit betekent dat u deze kosten alleen betaalt, indien wij een passende woning voor u vinden.

Deze kosten berekenen wij voor: het zoeken naar een woning, inplannen van en begeleiding tijdens bezichtigingen en controle/ opmaak van de huurovereenkomst. Mocht je dit wensen, laat het ons dan weten.

Zoekt u een huurwoning?

Neem gerust contact met ons op

Forgot Password